21 Ağustos 2017 Pazartesi

Evde doğanın izleri

Hayatı çoğunlukla bir koşturma halinde yaşıyoruz, haftalar başlayıp bitiyor biz anlamadan. Sürekli aklımızda yapılacak işler listesi, hayata yetişme peşindeyiz. Az zamanda çok işler yapabilme derdindeyiz, bazen ne kadar yorulduğumuzu da önemsemeden. İş ev arasında gidip gelirken de şehir hayatının getirdiği beton yığınları arasında yaşıyoruz çoğunlukla. Fırsat buldukça da kendimizi yeşil alanlara atmaya çalışıyoruz. Tatilde, hafta sonlarında oksijeni içimize bol bol çekmek istiyoruz.

Aslında doğayı evimizde, her akşam iş çıkışı kendimizi biraz huzur ve dinginlik bulmak için attığımız yerde de yaşayabiliriz. Kendimizi az zamanlarda tadılmış mutluluklardan ise, daha uzun zamanlarda yaşamak bize bağlı. Gelin biraz ilham alacak fotoğrafları inceleyelim.


Doğanın renklerini eve taşımak güzel bir adım olabilir. Hazır önümüz sonbahar, çimen yeşili ve toprak tonlarını bir kaç parça eşyaya taşımak güzel bir fikir olabilir.



Yeşili sev, doğayı koru. Ağaç dikemiyorsan da evinde bir kaç saksı bitki yetiştirmek doğa için bir adımdır. Küçük küçük adımlar da sevgiyi arttırır. 


Doğayı eve getiremezseniz de, hayallerinizi eve getirebilirsiniz. Bir orman manzaralı duvar kağıdı, odanızı bir anda serin ormanların havasına büründürebilir. 



Tellere çamaşır değil, bu sefer çiçek asabiliriz. Çalışma masasının etrafında inanılmaz ilham ve huzur verici bir ortam yaratılabilir.


Böyle bir evde yaşamak da çoğu kişinin hayallerinde değil mi?


Tüm resimler kaynak: Pinterest

Güzelliklerle dolu bir hafta olsun. Ben de artık tatile son iki sayıyorum, yeşili ve doğayı bir arada bulacağımız bir yere gitmeyi planlıyoruz bakalım, umarım güzel olur. :)

Sevgiler!

1 yorum:

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...