19 Şubat 2017 Pazar

Kumaş ile evde değişim!

Merhabalar,

Kumaşlarla ve desenlerle aranız nasıl? Renk, motif ve doku farklılaştırarak evde hızlı değişiklik etkisi yaratabileceğiniz bir malzeme kumaş. Hem de çok farklı yerlerde karşımıza çıkıyor: kırlentler, koltuklar, yatak örtüleri, perdeler, masa örtüleri... Yani önünüzde sınırsız yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir malzeme var.


Yastıklarda :



Örneğin soft renklere biraz geometrik desenler katarak çocuk odasında gözünüzü dinlendiren bir atmosfer yaratabilirsiniz. 

Masa örtülerinde:



Ya da arkadaşlarınız ya da ailenizi davet ettiğiniz bir yemekte, masa örtünüzü dekorasyonun bir parçası olarak kullanabilirsiniz. Masa örtülerinin o kadar değişik çeşitleri var ki...




Ekose desen ile retro bir dekorasyona var mısınız? Mutfakta kırmızı-beyaz bir masa örtüsü ve renkli retro aksesuarlar ile bu iş çok basit.

Yatak örtüleri, nevresim takımlarında: 


Renkli rüyalar görmek için rengarenk bir yatak örtüsü ve nevresim takımı güzel bir seçim olabilir. Güne başlar başlamaz ilk gördüğünüz şeylerden biri olduğuna bakarsak, yaratıcı ve güzel günlere uyanmak için neden olmasın?



Kasnaklarda ve panolarda:



Beğendiğiniz kumaşlardan kasnağa gerdirip duvar panosu yapmak da buna dahil!Özellikle dikiş yapan biriyseniz elinizde kalan parçaları atmaya kıyamazsanız böyle bir amaçla kullanmanız mümkün. Kumaş desenleri de artık bir sanat eseri olmaya başladı.



Perdelerde:


Perdeler de kumaşı evde en güzel gösteren yerlerden biri. Dekorasyonunuza uygun fark yaratacak bir perde seçimi evinizi çok farklı gösterebilecek güce sahip. 

Kafanızda fikirler oluştu mu? Siz evinizde nerelerde bu fikirleri kullanabilirsiniz?
Pazar gününün kalan kısmının keyifli geçmesi dileğiyle. Sevdiğiniz şeyleri yapmayı ertelemeyin.

Sevgiler,




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...