8 Şubat 2017 Çarşamba

Hafta Ortasında İzlenebilecek Film Önerileri

Merhaba,
Son zamanlarda izlediğiniz ve sizi etkileyen filmler neler oldu?Biz son zamanlarda izlediğimiz iki  tane  filmi çok sevdik. Birisi animasyon, birisi de dram filmi. İzlemediyseniz tavsiye ederim.

İlki "Le Huitième Jour" ya da Türkçesi "8. gün". 1996 yılı Belçika yapımı bu filmde aslında sosyal bir konu işleniyor: Down sendromlu insanlara toplumun bakışı. Hikaye bir satış eğitmeninin (Harry) boşandıktan sonraki günlük hayatı ile başlıyor ve ilginç bir şekilde yolu Down sendromlu Georges ile kesişiyor. Birleşen hayatları ikisine de yeni şeyler öğretiyor. Kesinlikle farklı ve dersler veren bir film. Bazen güldürüp bazen de hüzünlendiren başarılı bir film. 

Süre: 118 dakika
Yönetmen: Jaco Van Dormeal
Orjinal Dil: Fransızca
IMDB Puanı: 7.6/10



Filmden de size güzel bir şarkı paylaşıyorum:



İkinci film de son zamanlarda bayağı kulaklarını çınlattığımız hayvan dostlarımıza ait bir film: "The Secret Life of Pets". 2016 yılı Amerikan filmi olan film şehirde yaşayan ve çalışan insanların hayvanlarının onlar evde yokken yaşadıklarını konu alıyor. Filmin tamamı boyunca dikkatiniz dağılmadan izleyeceğiniz, güldüren, düşündürten ve hayvan sevginizi arttıracak bir film. 



Süre: 87 dakika
Yönetmen: Chris Renaud
Orjinal Dil: İngilizce
IMDB Puanı: 6.6/10

Keyifle izlemeniz dileğiyle, sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...