8 Kasım 2015 Pazar

Pazar Fikir Defteri

Bir hafta daha bitti ve yine buluştuk. Nasıl bir hafta geçirdiniz? Benimki bol bol çalışma, fırsat buldukça okuma, ilham verecek şeyleri aramakla geçti. Yeniden günlük tutma alışkanlığımı kazanmaya çalışıyorum. Hayattan istediklerimi, nerede olduğumu ve nereye gittiğimi günlük tutarak daha iyi takip edebiliyorum.Kafam karıştığında, umutsuzluğa düştüğümde dönüp yazdıklarımı okuyacağım ve vazgeçmeyeceğim.

Benden haberler böyle. 

Ev, kapıdan adım attığınızda her şeyi kolay ve keyifli bir şekilde yapabileceğiniz, içinde olmaktan huzur ve mutluluk duyacağınız bir yer olduğunda gerçekten sizin eviniz olur. Bu sebeple illa dekorasyon dergilerinden fırlamış bir eve sahip olmanıza gerek yok. Sizin ihtiyaçlarınıza karşılık verecek, kullanım kolaylığı sağlayacak ama aynı zamanda göz zevkinizi de doyuracak bir ev tasarlayın.

Aşağıdaki tüm fotoğraflar theeverygirl.com adresinden alınmıştır. Fotoğraflar da Love and Ligt Photos'a aittir. Sarah Minegar'in New Jersey'deki evinden çekilmiş kareler. 



                      

                








Kaynak: Theeverygirl




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...