23 Temmuz 2015 Perşembe

Duvarlarda şenlik!

Duvarlarımız boş bir tuval gibidir, doldurulmayı bekler. Renk, bordür, duvar kağıdı, sticker ya da tablo, seçenek çok fazla. Hangisini seçeceğiniz konusunda kararsızsanız size fikir verecek bir kaç örnek:


Duvarlarınızda özlü sözünüzü paylaşın!

Gördüğünüzde sizi mutlu edecek, heveslendirecek sözleri duvarlarınızda sticker ya da tablo olarak asabilirsiniz.

Koyu renk duvar boyası üzerinde odak noktası oluşturan bir yazı.



Her güne böyle başlasak keşke!


Yazı karakterleri ve mavi- kahve renk uyumu mükemmel!

Bu stickerları etsy üzerinden, ya da daha da kolayı Evmanya gibi ev dekorasyon e-ticaret sitelerinin üzerinden duvar stickerı diye aratabilirsiniz.

Desenler duvarlarınızı kuşatsın! 



Bunlar da bizim evden kareler. Sevgili dostlarım Duygu ve Ezgi'yle bir öğle arasında onu mu alsak bunu mu alsak diye kendimizi kaybettiğimiz stickerların evde uygulanmış hali. :) Evmanya'dan aldık. Uygulaması çok pratik. 



Benim tam oturtamamla beraber, bunlar da priz üzerine asılan versiyonları:




Japon kirazı çiçeklerine yatak odanızda ne dersiniz? Sticker çılgınlığının sonu yok. Odanızla bütünleşen binlerce çeşit model bulabilirsiniz.



Tablolarla evinizin havasını değiştirin!

Bu tablo-saat bizim ilk ev hediyelerimizden, Gülden ablamın hediyesi.  Mavi salon takımlarımızla deniz manzarası çok uyumlu oldu. Bu duvarla kesişen duvardaki pencereden de Marmara denizinden gün batımı birbirleriyle yarışıyor. 





Hatta çok sevdiklerinizle bir kolaj yapabilirsiniz.



Kaynak: 1 /  2 /  3 / 4 / 5 / 6 / 7

Herkese şimdiden güzel bir Cuma ve iyi bir hafta sonu diliyorum.

Ülkemizde sürekli kötü olayların yaşandığı bir dönemdeyiz. Kendi adıma ve ülkem adına üzgünüm. İnsanların birbirine kin, nefret duymadığı, savaşların, ölümlerin değil, sanatın, bilimin konuşulduğu bir dünya diliyorum.

Sevgiler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...